Domov
Domov
Košarica
V košarici ni skladb
XXSilent
Symbolic Orchestra
Priporočena cena: 12,49€
Popust: 12%
Spletna cena: 11,00€
kosov
Glasba Simboličnega orkestra steguje lovke k vsem, ki jo želijo slišati in žgečka celo tiste, ki so si v ušesa zarili prste.
1. Jesensko tiho
2. Sanjam u 3.
3. Zrejlo je žito
4. Še 3 u 4 tri.
5. Pesem o morju
6. Majska
7. Turkish Marsh
8. Pasijon po sesijonu št. 11
1. Jesensko tiho
2. Sanjam u 3.
3. Zrejlo je žito
4. Še 3 u 4 tri.
5. Pesem o morju
6. Majska
7. Turkish Marsh
8. Pasijon po sesijonu št. 11

Njihov prvi plošček gre v drugo smer od mnogih pričakovanj. Je skupek avtorske glasbe posameznikov orkestra - Bojana Cv, Klemna Bračka, Matije Krečiča in Tea Collorija ter avtorske skladbe Mystice, posnete v sodelovanju s Terrafolkom, začinjen s slovensko ljudsko in francosko baročno glasbo. Glasba Simboličnega orkestra steguje lovke k vsem, ki jo želijo slišati in žgečka celo tiste, ki so si v ušesa zarili prste.

Če je kaj simboličnega v njihovem orkestru, je to gotovo izkušnja, ki ostane s tabo še ure po končanem koncertu. Njihova glasba je namreč simbol za ustvarjalnost, ki se zgodi, ko se v veliki meri klasično izobražene glasbenike spusti z vajeti. Glasbeniki so samoučljivi organizmi, ki jih zanima vse; srbska romska glasba, skandinavski 'fidlerji', irski prijatelji, jazz skladatelji, klasični umetniki in vsi ljudje, ki pridejo mimo, ko Simboliki na ulici narobe obrnejo klobuk.

Producent: Društvo za ENO glasbo

Oblikovanje: Neuropolitan
Snemanje: Janez Križaj
Mastering: Janez Križaj
Mix: Janez Križaj

Zasedba:


Leto izdaje: 2014

SAZAS kataloška številka: SOR CD 001