Artistično-znanstveni eksperimentalni šov ponovno na odru

Nula Kelvina v živo in interaktivno,

Etno klub Zlati zob, Zaloška 69, Ljubljana, 8.12.2011, ob 21.03 in 26 sekund.

Fotografija: Peter Zakrajšek

Dobra dva tedna po uspešni predstavitvi prvenca ‘Možgani na paši’ (Celinka, 2011) se skupina Nula Kelvina že pripravlja na novi artistično-znanstveni eksperimentalni šov, ki bo na ogled v Ljubljani že 8. decembra in sicer v Etno klubu Zlati zob. Na odru Zlatega zoba bodo torej ponovno zazvenele uspešnice Možgani na paši, Kdo ve, in ostale s pravkar izdane zgoščenke. Skupina repertoar skladb svojega prvenca na koncertu razširi s kul priredbami manj razvpitih skladb starih mojstrov svetovne popularne glasbe. Na zvočnem jedilniku, zabeljenem z 0K,  se znajdejo  the Beatles, Tom Waits in  Mose Allison ali pa morda celo The Meters ali  Booker T and the MGs.

Kot priloga glasbi so na meniju  vizualne ekshibicije video spotov (poleg Možganov na paši tudi politično-komentatorske skladbe Smaal Tokka za precednika, ki  so jo 0K nedavno  posneli  v sodelovanju z raperjem Smaal Tokkom) in skrivnostnega »untergrunt« video umetnika Kostne moke.

Varovanci lorda Kelvina  bodo ponovno  izvedli tudi eksperiment 190 Kelvina, tokrat v sodelovanju z obiskovalci koncerta. Nekoga iz publike bo namreč doletela posebna čast pridružiti se pevcu Marku Bohu na odru pri izvedbi eksperimenta. Pri izboru te osebe se bodo fantje potrudili biti karseda nepristranski, z izjemo spolne diskriminacije.

Člani skupine (Marko Boh, Klemen Kotar, Jure Rozman in dopisni član, Gašper Kržmanc) v Zlatem zobu nastopajo ‘na klobuk’, kar seveda predstavlja dodaten izziv za fante, znane po ekstremno frajerskem odnosu do življenja nasploh. Kako kul dejansko so, bo pokazala vsebina klobuka na koncu večera! Če želite sedeti karseda civilizirano, je nujna rezervacija mize na naslov rezervacije@zlatizob.si

Fotografije: Peter Zakrajšek

www.nulakelvina.com

Kontakt za dodatne informacije:

Chantal van Mourik,

Chantal.vanmourik@celinka.si, 031 771 223

Kontakt za booking:

PijaR, Janja Rehberger, pijar@pijar.si, 051 606 220

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>