Bi šla naprej?

Manouche predstavlja novi single

Letošnje poletje  je slovensko glasbeno sceno zaznamovala tudi skupina Manouche s skladbo “Kje si Lubi?”. Pesem je naletela na zelo dober odziv pri poslušalcih in urednikih slovenskih radijskih postaj. Prav tako videospot v katerem je Manouche v sodelovanju z rezišerjem Primožem Dolničarjem uspešno obudila čas swinga. Z videospotom je skupina dosegla visoko uvrstitev na lestvici Domačica, ki povzema izbor 20 najboljših skladb na Balkanu v sklopu MTV Adria.

foto: Igor Škafar

Kolektiv Manouche goji zanimanje do glasbenega izročila 30ih ter 50ih in se tokrat vrača z udarnim novim singlom,ki nosi naslov” Bi Šla Naprej?”. Lahkotno besedilo, divje kitarske intervencije, prodorne trobente, vse skupaj pa začinjeno s plesnim ritmom, najhitreje opiše nov izdelek skupine Manouche.

“Leto se izteka in začenja se temu primerno žurersko obdobje, ki sva ga želela pospremiti z novo skladbo v takšni maniri”,pravita idejni vodji projekta Robert Pikl in Marco Grabber. Pri skladbi so poleg že omenjenih dveh sodelovali:  PetraTrobec,Luka Ipavec,Krešimir Tomec in Iztok Turk.

V kratkem lahko pričakujemo tudi spot za novi single, ob bližajočem se izidu EPja pa tudi prve nastope v živo.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>