BILBI LJUBITELJEM GLASBE IN GLEDALIŠČA PODARJA PRAV POSEBNO DARILO – MONO MJUZIKAL

foto: Ramaida Osim

BILBI LJUBITELJEM GLASBE IN GLEDALIŠČA PODARJA PRAV POSEBNO DARILO – MONO MJUZIKAL:

Z DEŽNIKOM SE DALEČ PRIDE

v torek 21.12.2010, ob 19h, na odru »Vilinske vasi«, (beli božični šotor kulturnega društva Mars na Grajskem trgu) v Mariboru. Vljudno vabljeni, prost vstop. 

Maja Pihler, širši javnosti bolj znana kot Bilbi, priljubljena mlada pevka uspešnice ‘Hvala za vijolice’, vsem ljubiteljem glasbe in gledališča v teh prazničnih dneh podarja eno prav posebno darilo – mono mjuzikal »Z dežnikom se daleč pride«. Ob spremstvu ekipe izvrstnih glasbenikov (Bruno Domiter – bobni, Marko Zaletelj – kitara, Luka Gaiser – bas in Borut Mori – harmonika) nam bo Bilbi ta torek v glasbeno-gledališko predstavo pripovedovala zgodbe prebivalcev čudovitega, barvitega Bilbinega mesta, ki ga pozna kot lasten žep.

“Z dežnikom se daleč pride” je mono mjuzikal o preprosti mariborski punci Bilbi, ki z veliko  mero optimizma in iznajdljivostjo premaguje najrazličnejše vsakodnevne življenske situacije. Naj bo to ulična glasbenica, turistična vodička ali živahna natakarica, nič ji ni tuje. V vseh vlogah se znajde “po svoje” in se pri tem ne obremenjuje z običajnimi, preverjenimi vzorci družbe. V prisrčnih Billbi skladbah smo priča tudi najrazličnejšim ljubezenskim zapletom, in kot se za pravi mjuzikal spodobi ji tudi srečen konec ne uide.

Rdeči nit predstave tvorijo skladbe, ki jih s soavtorjem Gregorjem Stermeckijem pripravlja za svojo prvo ploščo. Izid plošče pa je napovedan spomladi 2011 pod okriljem založbe Celinka.

Vljudno vabljeni v torek 21.12.2010 ob 19h, v »Vilinske vasi« (beli božični šotor kulturnega društva Mars na Grajskem trgu) v Mariboru. Vstop je prost.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>