Bilbi z novim singlom ‘Ko tvoja sem še bla’

foto: Ramaida Osim

Bilbi na radijske postaje pošilja pravo štajersko balado in sveži angelski veter za vse izgubljene duše te vse bolj žalostne “kokoške”. Da skladba ne osvaja zgolj Bilbi fenov, priča tudi več kot 40.000 ogledov na spletnem portalu youtube. Nostalgijo s pridihom sodobne tragikomičnosti je Bilbi nekega oblačnega dne iskala po mariborskih ulicah s pomočjo fotografinje in vintage strokovnakinje, Ramaide Osim.

BRALO SE JE V ZOCU, BRALO SE JE V DLANEH …

Bilbi: “Slovenija se mi trenutno zdi kot takšna speča Trnjulčica, ki sanja z odprtimi očmi in čaka na svoj odrešilni poljub. Tudi skladba “Ko tvoja sem še bla” ima podoben naboj; ljubezen, ki čaka na odrešilno bilko. To je skladba o minljivosti in o mestu, ki ga več ni. Pozabili smo na mini golf, na prijateljstva iz otroštva in ponos, ki smo ga čutili ob misli na domovino. S fotografinjo Ramaido sva zbudili Trnuljčico in jo poslali na sprehod po Mariboru.

BILBI pripravlja BOŽIČNI KONCERT

foto: Ramaida Osim

Zaradi velikega uspeha lanskega spletnega božičnega koncerta iz dneve sobe, se Bilbi ob koncu tega leta seli na oder ljubljanskega SiTi Teatra, na predbožični petek, 21.12.2012, kjer bo poleg mnogih presenečenj predstavila tudi nove skladbe.

Božični living room concert 2011

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>