BRO z novo ploščo Smoods

Mate Brodar – BRO je eden tistih glasbenikov, ki vedno znova presenečajo s svojimi glasbenimi sposobnostmi, z vsestranskostjo in odličnim vokalom. Njegova pot ga je peljala skozi mnoge projekte, kjer se je kalil kot pevec, spremljevalni vokalist, kitarist, učitelj petja in še bi lahko naštevali. Najbolj prepoznaven projekt, pri katerem je sodeloval, je verjetno Da Phenomena, kjer je svoje avtorske ideje realiziral na dveh albumih. Njegov najbolj oseben glasbeni projekt pa je zagotovo BRO, kjer Mate razgalja svojo notranjost, svoje sanje in misli. To je preprosto on.

BRO je v zadnjih nekaj letih posnel že dve plošči, Serious Reggae Deviations in pa ploščo Smoods, ki bo danes, 28. februarja, končno doživela tudi javno predstavitev. Kot presenečenje večera pa se obetajo tudi zanimivi glasbeni gosti.

Smo pa s plošče Smoods že imeli priložnost videti tri videospote – za pesem Lunanai, kasneje za singel z naslovom Brani me, za katerega je spot posnel v Beogradu, pred kratkim pa je izšel tudi tretji singel, ki nosi naslov Razsta. Videospot za pesem Razsta je ročno risana animacija umetnice Andreje Završnik.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>