El Kachon z novim singlom: OSVOBOJENA

NOVO IZ ROCK – BLUES ZAKLADNICE!

Navdih za skladbo je avtor besedila našel v knjigi Divja, avtorice Cheryl Strayed. Knjiga govori o premagovanju lastnih fizičnih in mentalnih sposobnosti, ko se glavna junakinja na poti iskanja same sebe odpravi na mogočno Pacifiško gorsko pešpot.

»Če ne gre Mohamed h gori, pa gora pride k Mohamedu,« pravi znan pregovor. Seveda pa se vedno ne moremo posluževati tako drastičnih ukrepov na poti do osebne osvoboditve. Glasba, ustvarjanje, kreativnost, pristni pogovori s prijatelji, družina so pravzaprav veliko napajališče moči, ki nas korak po korak le peljejo na tisto »goro«.

Osvobojena zadiha, ko se odpre Tinin glas in ko se povežejo energije teh zanimivih elkachonskih bitij. Takrat so svobodni in tega jim ne more vzeti nihče. Vsaj brez boja ne.

»Osvobojena … Ali slišiš? Prihajam!«

Glasba: El Kachon

Vokal: Tina

Besedilo, kitara: Andrej Barbič Krt

Kitara: Tomi Perinčič

Bas kitara: Sondža

Bobni: Žiga Dobravc

Tolkala: Primož Malenšek – PimpS

Video: Sondža

Snemanje, mix, mastering: Robert Oven

NAPOVED ČETRTEGA STUDIJSKEGA ALBUMA!

Novi singel je tudi napoved četrtega studijskega albuma, ki ga pripravljajo s producentom in prijateljem Robertom Ovnom. Za El Kachoni so namreč že trije studijski albumi: In The Bush (2013), Permanently Lubricated Nuts (2015) in Svet dovoljenih laži (2016). Za novi album obljubljajo nekoliko bolj surovo zvočno podobo, ki je še najbolj podobna tisti, ki jo slišimo na njihovih koncertih. El Kachoni tako ostajajo zvesti svojemu prepoznavnemu zvoku in pravijo, da je to največ in najboljše, kar lahko ponudijo svojim poslušalcem.
Do jeseni, ko album izide in boste tudi na lastna ušesa lahko preverili verodostojnost napisanega, imate veliko priložnosti, da jih razgaljene in divje doživite kar v živo!

15. junija v Hangar baru Izola
• 5. julija v KKC Dolenjske Toplice
• 20. julija v Kobaridu
• 27. julija v Cafinho Piran

Osvobodite se z El Kachon!

elkachon@gmail.com

https://www.facebook.com/ElKachonBand/

http://www.elkachon.com/

https://soundcloud.com/el-kachon/albums

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Comments are closed.