Glasbena skupina Nula Kelvina vabi predstavnice nežnejšega spola k sodelovanju pri snemanju videospota!

Glasbena skupina Nula Kelvina pripravlja videospot za skladbo z naslovom Možgani na paši. Za uho prijetna in zabavna skladba za sabo skriva sporočilo, ki se ga da razbrati na različne načine. O skladbi skupina, ki jo sestavljajo trije postavni fantje, pravi: »Čeprav je odpeta z moškim glasom, spregovori iz ženske perspektive in na subtilen način odpre težave, zagate in vprašanja, ki so nežnejšemu spolu blizu in na katere moški, ki imamo možgane itak skoz na paši, ne najdemo kar tako odgovora. Zato tukaj vstopajo v igro predstavnice nežnejšega spola.«

Premiera videospota bo 17.11.2011 na promocijskem koncertu ob izidu plošče Možgani na paši

Pozor dame! Zakaj gre? 

Želimo, da si zavrtiš komad Možgani na paši, ga odpoješ in se pri tem (vizualno!) posnameš. Seveda predznanje petja sploh ni pomembno, spot bo podložen z izvirno glasbo! Kar iščemo, je tvoja kreativnost –

Se boš posnela v kuhinji s kamero na računalniku? Super!

V kopalnici s kamero iz mobitela? Izvrstno?

Kako v naročju držiš psa, hodiš po mestu ponoči in se snemaš s fotoaparatom? Odlično.

Kako na papir narišeš misli, ki se ti porajajo ob pesmi? Kako pesem odpoješ v duetu s prijateljico? Si boš na roke narisala oči in usta in s premikanjem prstov oponašala petje? Vse je možno, vse je zaželeno.

Format, na katerega snemaš, ni tako pomemben. Zaželeno je, da je kvaliteta posnetka čim boljša, ampak to ni bistveno – bistvena je dobra ideja, svežina, nabritost, bistveno je, kaj imaš za povedati in pokazati ti!

Rok za oddajo materiala je 4. november! Dovoljeno je pošiljanje tudi čez polnoč in če slučajno zaspiš za računalnikom in se zbudiš premražena v jutro petega novembra, tudi ne bo nič narobe. V primeru, da imaš izjemno idejo, ampak res potrebuješ še tistih nekaj ur/dni, se tudi da zmenit, kaj dosti več časa pa ni, kajti premiera videospota bo že  17. novembra na prvem promocijskem koncertu skupine Nula Kelvina (na katerega boš seveda povabljena in še koga boš lahko pripeljala s sabo)!

Za pozornost in za posnetke, ki jih boš po tem prijaznem in čudovitem pismu gotovo napravila, se najlepše zahvaljujemo in obljubljamo, da bo spot čist hud!

Seveda si za!

Iz prispelih posnetkov bo režiser Nejc Gazvoda sestavil videospot za predvajanje na televiziji, na promocijskih koncertih, dostopen  pa bo tudi na internetu. Da pa bo trud tudi nekaj poplačan, bodo člani skupine vsako sodelujočo nagradili s Cdjem skupine Nula Kelvina, vstopnicami za njihove koncerte in še kakšnim prijetnim praktičnim darilom! Videospot tudi ostala ekipa dela voluntersko, tako da ne gre za okoriščanje z delom drugih – gre za željo, da nastane videospot, na katerega bodo poleg mam in prijateljev ponosni in veseli še mnogi, mnogi drugi!

 Skladba ‘Možgani na paši’ je objavljena tukaj – http://soundcloud.com/celinka/nula-kelvina-mo-gani-na-pa-i

Za dodatna navodila, strokovno pomoč ali prijazen klepet se kandidatke lahko obrnejo na: mozganinapasi@gmail.com

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>