Hamo & Tribute 2 Love predstavljajo single Dejva bit čist bliz

Hamo & Tribute 2 Love nadaljujejo bluesovsko-rokovski pohod po radijskih frekvencah, ki mu je spomladi in poleti utrl pot njihov poskočni single Rožice. Novi, vroči jesenski single poziva: Dejva bit čist bliz!

Komad v izvirniku kot Days like this najdemo na njihovem aktualnem albumu Dve, slovenska različica pa bo dostopna samo v digitalni različici albuma, denimo na iTunes.

Fantje so v spomin na legendarnega Bo Diddleyja v kitarski rif ujeli Ljubezen s plesnim nabojem. Značilni »čikaški« ritem prenese še tako veliko ljubezensko bolečino in še večjo srečo.

Kot pri izvirniku tudi tokrat med strunami poslušamo odličnega kitarista Zorana Čaliča (Majke, Holder, Big foot Mama)

Dejva bit čist bliz pa ima tudi sliko – videospot je nemo nadaljevanje videouspešnice Rožice. Režiral ga je Hamo, glavno moško vlogo je dramatiziral bobnar Martin Janežič Buco, stranske pa drugi člani benda. Zgolj namig: rdeča nit njihove igre je sprememba spola. Le tako so se lahko Bucotu približali na mikroskopsko razdaljo!

S pantomimo, vredno mojstra Andrésa Valdésa, so »fantje« skladbi vdahnili umetniško dimenzijo. Nastala je komedija, molierovska situacijska zmešnjava, ki pa se izteče srečno – v čisto Ljubezen.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>