NANA MILČINSKI PREDSTAVLJA VIDEOSPOT ‘DRAGI’

V prednovoletnem času je Nana Milčinski, ki je nedavno objavila ploščo ‘Še ena pomlad’ (Celinka, 2012), posnela videospot za pesem ‘Dragi’. Videospot ‘Dragi’ je nastal v danih produkcijskih zmožnostih: to je med prijatelji.

Zgodba je preprosta: Dekle na novoletni zabavi zavrti skladbo ‘Dragi’. ‘Dragi’ je skladba, ki potrka na ljubezenska čustva in vsakega odpelje v svoje misli, v svoje spomine, v svoj film. To se zgodi tudi dekletu in fantu na zabavi. Zgodba, kaj se bo z njima zgodilo, ostaja odprta, gledalca pa morda odpelje v situacijo, ko se je tudi sam znašel na zabavi med samimi pari,
ali pa v spomin, ko je bil s kom srečen…

Videospot so pripravili:
Nana Milčinski, Sebastian Cavazza, Jana Zupančič, Mitja Ličen, Bobo Petrushevski, Mojca Gorogranc Petrushevska, Boštjan Podvršič in Matjaž Moraus Zdešar.

Nastopajo: Mateja Bajda, Rajko Tekalec, Luka Jurkovič, Špela Est, Nina Lešnjak Lepša, Boštjan Lešnjak, Primož Vrhovec in Tanja Matijašević.

Tik pred koncem leta je Nana predstavila tudi drugi single s plošče ‘Zaljubi se v življenje’, ki je tako kot vse 13 skladb na plošči nastal na podlagi poezije Franeta Milčinskega Ježka.

Nana Milčinski – Zaljubi se v življenje

www.nanamilcinski.si

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>