Novi album zasedbe SOUNDS OF SLOVENIA

Sounds of Slovenia je multimedijski projekt, ki  združuje več kot  30 vrhunskih glasbenic in glasbenikov, ki so se že uveljavili kot odlični solisti, hkrati pa igrajo in pojejo v različnih zasedbah kot so Katalena, Jararaja, Manouche, Katice, Siddharta, Elevators, Fake Orchestra, Brina, Big Band RTV Slovenija idr.)
Projekt, pod umentiškim vodstvom harmonikarja in skladatelja Janeza Dovča, predstavlja slovensko ljudsko izročilo v sodobnih in živih priredbah.
Več o zasedbi na njihovi spletni strani – Sounds of Slovenia

Novi album Sounds of Slovenia bo izšel na okolju, zdravju in brbončicam prijaznemu nosilcu t. i. ČDju. Ekipa, ki sodeluje pri projektu, je skupaj z družinskimi članki in Celinkinimi sodelavci posadila, oplela, obrala, posušila in lično zapakirala slovenski česen. V svežnju zdravja za telo in duha so tudi navodila za “dolpoteg” novega albuma.

"ČD"

ČD, ki je izšel v zgolj 200 izvodih, bo na voljo na promocijskem koncertu na Ljubljanskem gradu. Album pa ne bo izšel zgolj v digitalni obliki; glasbeni sladokusci si ga bodo v kratkem lahko privoščili tudi v LP obliki.

Naslovnica novega albuma.

Promocija novega albuma se bo zgodila v okviru koncerta Sounds of Slovenia trio 1na Ljubljanskem gradu. Koncert bo hkrati zadnji koncert iz letošnjega cikla  “Janez Dovč z gosti”.

V zasedbi Sounds of Slovenia trio se bodo predstavili Janez Dovč (harmonika, analogni efekti, vokal), Boštjan Gombač (vokal, klarinet, piščali, zvočila) in Goran Krmac (tuba).

Vabljeni v Stanovsko dvorano, 18. novembra ob 19. uri.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>