NOVO: JANA SEN z novim videospotom in singlom NEDELJA

Kako bi bilo lepo, če bi bila lahko nedelja večkrat na teden. Te sanje, ki jih je že kdaj sanjal vsak izmed nas, je kantavtorica Jana Sen upodobila v svoji novi pesmi. Pri tem ji je pomagala ekipa iz Dolenjske: kitara-Tomaž Zupančič, bas-Lenart Merlin, bobni-Rok Klobučar, drugače člani sveže indie rock skupine Mrfy; na saksofonu se je pridružil Simon Rezelj.

Videospot za pesem “Nedelja” si je avtorica zamislila sama, ko je slučajno naletela na lik volka in ovčke v predstavi gledališča Smejček in jih povabila k sodelovanju. Studio Beartracks iz Kočevja je poskrbel za akustični medvedji del in zaključek celotne zgodbe.

V spotu je nastopila tudi prikupna mala angleška hrtinja Mira. Verjetno se boste strinjali, da je svojo vlogo odlično odigrala.

Jana je v preteklih letih sodelovala že z kar nekaj uglednimi glasbeniki. Rada preizkuša različne glasbene stile, je avtorica besedil skoraj vseh pesmi, ki jih poje in si utira lastne producentske poti. Po debitantskem albumu “Le lepe pesmi “, ki je leta 2012 izšel pri založbi Celinka je nanizala že kar nekaj singlov, ki so svoje mesto našli na radijskih valovih širom glasbene krajine (Reši me, Pozabili in izgubili, Jutranja rosa, To the blue sea, Ne dotikaj se zvezd).


Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si, PR. Bookmark the permalink.

Comments are closed.