Nula Kelvina posnela tudi videospota za novi single

Škripnu lep

Skupina Nula Kelvina je pred kratkim predstavila še zadnji single s prvenca, ‘Škripnu lep’, zdaj pa objavila tudi videospot, ki ga je posnel hišni režiser Marko Bratuš a.k.a. Smaal Tokk.

O skladbi so že povedali, da ‘v ležernem country valčku duhovito razkriva, kako je človek primoran razmišljati o sebi v uspešnem svetu čednih, fit, lepo negovanih in sproščenih, kjer te vedno nekdo opazuje, te občuduje, ali pa zaničuje, če ni vse na svojem mestu. Važno je biti perfekten. Tudi po pretečenem roku trajanja. In kul, skratka – Nula Kelvina.’

O spotu, v katerem nastopa pevec skupine Marko Boh, pa ta pravi: Človek je dandanes stalno na nekekšnem odru, eni na večjih, drugi na malo manjših. Če si naličen, pomaga, ampak pravi frajerji so tisti, ki jim pod ne škripne pod nogami. Meni ni.

‘Škripnu lep’ je, kot že povedano, tudi napoved nove plošče, ki je že v zadnji fazi nastajanja. Izid druge plošče te čedalje bolj priljubljene skupine je pričakovan decembra 2012.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>