Polona Kasal odpira poletje v ležerni disko maniri

Danaja – drugi single iz prihajajočega solo prvenca Na Cesti

Če nas je prvi single Cesta zavajal s svojo navidezno dizorientiranostjo, pričujočujoči drugi single po imenu Danaja sporoča, da je poletje pred vrati. Zaznamujejo ga zapeljiva bass linija, toplina v preteklost zazrtih synthov in lenobni disko beat, ki skupaj z besedilom Tomaža Pengova zagotavljajo ljubezen na prvo poslušanje.

Poletno skladba vizualno dopolnjuje eterični videospot, ki v režiji in fotografiji Saše Hessa Polono odpelje nazaj k naravi. Polona dodaja: “Če me je bilo v prejšnjem videu komaj zaznati, se v novem nahajam za vsakim drevesom..”

Glede na oba slišana singla si torej jeseni s solo prvencem Na Cesti lahko obetamo razgibano glasbeno poslušanje, saj Polona Kasal po eni strani nesramežljivo koketira s pop žanrom, po drugi pa se ne boji brezkompromisnejših izletov na manj osvetljena glasbena stranpota.

Avtor besedila: Tomaž Pengov
Avtor glasbe: Tomaž Pengov
Avtor aranžmaja: Polona Kasal, Jernej Jurc
Producenta: Polona Kasal, Jernej Jurc
Kitara: Peter Dekleva
Bass: Jani Hace
Mix: Ivančič Aldo

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>