Projekt “Baraka” v jesen z novo ploščo!

Po poletnem odmoru se bo v oktobru, na Ljubljanskem gradu, nadaljeval glasbeni cikel Janez Dovč z gosti. Pred nami sta tako še dva koncerta.

14.10. se nam tako obeta predstavitev nove plošče Projekta “Baraka” (Baraka v jezikih judovskega in arabskega izvora pomeni blagoslov). Gre za avtorski projekt priznanih glasbenikov  Janeza Dovča (harmonika, elektronika, vokal), Gorana Krmaca (tuba, elektronika, vokal) ter Ninota Mureškiča (tolkala, vokal) z gosti Simboličnim godalnim triom (Vasilij Centrih, Klemen Bračko, Barja Drnovšek). Projekt je bil premierno predstavljen marca, v Cankarjevem domu v okviru Cankarjevih torkov.


foto: Bojan Stepančič

18.11. pa boste lahko prisluhnili koncertu zasedbe Sounds of Slovenia trio (Janez Dovč, Boštjan Gombač, Goran Krmac)

Glasbeniki, ki so se že uveljavili kot odlični solisti, hkrati pa igrajo in pojejo v različnih zasedbah, se nam bodo predstavili v zanimivi kombinaciji ter predstavili slovensko ljudsko glasbo v sodobnih in živih priredbah.

Več informacij o koncertih ter vstopnicah na spletni strani Ljubljanskega gradu.
www.janezdovc.com

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si, DovčGombač. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>