Sounds of Slovenia, Trkaj in Perpetuum Jazzile vabijo h konstruktivnosti

Sounds of Slovenija je multimedijski projekt, ki združuje skupino vrhunskih glasbenic in glasbenikov, ki so se že uveljavili kot odlični solisti, hkrati pa igrajo in pojejo v različnih zasedbah (Katalena,Jararaja, Siddharta, Elevators, Fake Orchestra, Brina, Katice, Big Band RTV Slovenija itd.). Projekt želi skozi glasbo pokazati, kaj pomeni bogastvo razlik in kako pomembna je raznolikost, ne samo v kulturnem, temveč tudi v gospodarskem in političnem svetu.

Tokrat so, pod okriljem umetniškega vodje Janeza Dovča, povabili raperja Trkaja in vokalno zasedbo Perpetuum Jazzile ter skupaj ustvarili avtorsko skladbo Tu Smo Doma, ki vabi k konstruktivnosti. Iščimo rešitve, ne le napak.

“Čas je, da narod pokaže, kdo in kaj je” pravi Trkaj in dodaja, da bo Slovenija še zelo uspešna država, ko bodo ljudje stopili skupaj. “V to verjamem in sem 200% prepričan, da bo tako, spremembe bodo prišle in to zelo kmalu, čas je za akcijo!”
V ta namen nameravajo pod okriljem Sounds of Slovenija posneti tudi izredno zanimiv videospot, ki bo prikazoval lepoto in raznolikost narave in ljudi.

Na koncu novega veka ne gre več samo za renesančnost, temveč za resonančnost prostora, ne le za zvočnost, ampak za sozvočnost, ne samo za oglaševanje, temveč uglaševanje.

[Sounds of Slovenia] Tu smo doma – Trkaj feat. Perpetuum Jazzile

avtor besedila: Trkaj
avtor glasbe: Janez Dovč in Sergej Ranđelović
avtor aranžmaja: Janez Dovč in Sergej Ranđelović
avtor vokalnega aranžmaja: Andraž Slakan in Janez Dovč

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>