Zaljubi se v življenje

Nana Milčinski vas v adventni december in v leto 2013, pelje s skladbo Zaljubi se v življenje, Ježkovim besedilom, ki je žal – ali resnici na ljubo, še kako aktualno v današnjih dneh.

Zaljubi se v življenje je drugi single z uspešnega albuma ‘Še ena pomlad’, ki ga je Nana konec septembra izdala pri Glasbeni zadrugi Celinka. S svojo ploščo Nana oživlja zapuščino svojega dedka, Franeta Milčinskega Ježka.


Ploščo je premierno v živo predstavila na razprodanem koncertu v Klubu Cankarjevega doma. V kratkem pa bo Nana s svojo spremljevalno skupino ponovno nastopila v Ljubljani, in sicer 14. decembra v sklopu koncertnega cikla SiTi za dobro musko, v Siti Teatru. Datum koncerta ni izbran naključno, saj se je prav na tisti dan pred 98. leti rodil Ježek, ki je nedvomno eden najbolj legendarnih in vsestranskih slovenskih umetnikov.

Na odru SiTi teatra bodo poleg Nane nastopili odlični glasbeniki, ki so sodelovali tudi pri nastajanju plošče: Martin Štibernik, Anže Langus Petrović, Sergej Randjelović, in novi član zasedbe Matej Mršnik. Kot posebni gost pa bo nastopil tudi priljubljeni improvizator Juš Milčinski. Humor in romantika z roko v roki!

www.nanamilcinski.si

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinka.si. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>