2010oktober-Celinki-NE-novice

Pozdravljeni, Celinkoljubci!

Že nekaj vode je preteklo in že nekaj lun se je izmenjalo, odkar ste prejeli zadnje celinkin-e-novice. Verjetno ste se dotične e-pošte razveselili, a takoj zatem razočarani ugotovili, da jim vaš priljubljeni e-novičnik ni bil dodan. Nič ne de; v prihajajočem mesecu ga boste naposled končno prejeli v prenovljeni obliki.

Prenovljene celinkin-e-novice pa ne bodo edina prenovljena stvar pri Celinki, zato se na vas obračamo z aktualnimi novostmi:

Na www.celinka.si lahko spremljate vse v zvezi s Celinko, Godibodijem, Sounds of Slovenia, da sodelujočih glasbenih skupin na tem mestu ne naštevam (nenazadnje so vse predstavljene tudi na spletni strani). ‘Vse’ tako podrazumeva takšne in drugačne novosti, izide in recenzije plošč, informacije o prihajajočih koncertih,… ter nenazadnje tudi prodajalno plošč, kjer do 15. 12. 2010 v sklopu promocije nove spletne strani poteka posebna akcija z znižanimi cenami prav vseh zgoščenk založbe Celinka. Privoščite si svojo zgoščenko in podpiratje slovensko glasbo.

Družinski ansambel za prosperiranje poezije in glasbe Papir bo 17.11.2010, ob 20h, nastopil v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana. Na koncertu bodo člani ansambla (Igor Bezget, Sebastijan Duh, Ana Bezjak, Maja Keuc, Bruno Domiter in Tadej Kampl) skupaj z gosti  predstavili skladbe z nove plošče ”Po viharju”, ki 12.11.2010 izšla pod okriljem založbe Celinka in jo bo mogoče na koncertu tudi kupiti.

”Po viharju” vsebuje 12 izvirnih skladb, med katerimi je tudi odmevni single ”Objem” s katerim Papir od letošnjega poletja osvaja slovensko publiko in vrhove radijskih lestvic, in naslednji single ”2010”, ki si je samo v prvih treh dneh od izida na youtubu nabral čez 17.000 ogledov. S svojo avtorsko glasbo, domišljenimi besedili in vrhunsko izvedbo bodo prav gotovo ponovno očarali.

  • Koncerti
    • Papir, promocija nove plošče Po viharju, 17. november, ob 20h, Stara mestna elektrarna – Elektro Ljubljana (vstopnice lahko rezervirate na bunker@siol.net ali na tel. št. 051 269906
    • Kwak, 19. november, ob 21h, KGB, Maribor
      Aritmija, 19. november, ob 21h, Zlati zob, Ljubljana
    • Jararaja, božično-novoletni koncert 500 metrov pod površjem, 26. december, ob 20h, Rudnik Mežica

Kdo ali kaj je Kwak?! Skočite že vendar na našo novo spletno stran in ugotovite ;)

Celinkina ekipa


Bookmark and Share
This entry was posted in Celinkin-e-novice. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>