Namenite del dohodnine Zavodu Godibodi

Veseli in hvaležni bomo, če boste del svoje dohodnine namenili Zavodu Godibodi, kriza je nedvoumna, lokalna in globalna, reševati pa jo je potrebno z več in ne manj kulture. Obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije najdete TUKAJ, nato ga odnesete ali pošljete na vaš davčni urad ali izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.
Za vašo podporo se vam najlepše zahvaljujemo!
Naši podatki pa so:

Zavod Godibodi
Davčna številka: 26290359
www.godibodi.si

Navodila za postopek preko eDavkov:

- prijaviš se v edavke kot registriran uporabnik, zato potrebuješ certifikat, če si oddajal dohodnino preko spleta, si to verjetno že uredil https://edavki.durs.si/

- po prijavi na levi strani izbereš dokumenti, nov dokument, dohodnina, zahteva za namenitev dela dohodnine kot donacije (Doh-Don)

- v polje Davčna številka upravičenca vpišete našo davčno številko – 26290359, v polje odstotek pa željeni odstotek, v primeru, da Zavodu Godibodi namenjate celotni znesek, le ta znaša 0,5%.

Bookmark and Share
This entry was posted in Celinkin-e-novice, Godibodi. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>