Nula Kelvina s pesmijo Med s trebuha

Nula Kelvina (foto: Peter Zakrajšek)

Skupina Nula Kelvina v svet pošilja še zadnji singel z aktualnega, drugega, albuma Drenov grič (Celinka, 2013). Po energičnih Včeraj in Na Golico pod goro pesem Med s trebuha predstavlja dobrodošlo spremembo.

Govori o sladkostih in tegobah hrepenenja v stanju zaljubljenosti, a je tem dodan še erotični naboj. Poleg tenkočutnega soulovskega vokala, Med s trebuha odlikuje mnogoboj saksofonov in kitar, ki privedejo do bridkega zaključka. Fantje z novim singlom v vsakem primeru zagotavljajo, da nam bo toplo tudi v najbolj mrzlih zimskih dneh.

Pesem je dobila tudi vizualno podobo s pomočjo dolgoletnega sodelavca Petra Zakrajška. Video so po spontanem scenariju posneli v intimni atmosferi na dvorišču svojega studia med čebelnjaki in vinogradi na sončen dan. Besedilo pesmi je napisal Marko Boh, glasbo Gašper Kržmanc, medtem ko so aranžma prispevali Klemen Kotar, Gašper Kržmanc in Jure Rozman.

Bookmark and Share
This entry was posted in PR. Bookmark the permalink.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>